8 Eylül 2016 Perşembe

Çınar Termal Agustos 2016

2009 yılında aldığımız ve hiç gitmediğimiz, durumundan da habersiz olduğumuz devre mülkümüze gitmek için Şubat 2016 da telefonla arayarak dönemimiz olmamasına rağmen Ağustos 2016 için rezervasyon yaptırdık.
Termal tesise geldiğimizde ilk izlenimimiz; yarı inşaat yarı çalışan bir tesis olduğu ve "Giriş kapısı, havuzlar, heykeller, çocuk bahçeleri iyi güzel ama bunları yapana kadar binalar ve ek tesisler yapılsa daha iyi olmaz mıydı?" yorumumuz oldu.
Rezervasyonu biraz arayarak 14. Blokta olduğunu öğrendik. Geleceğimiz bilinmesine rağmen oda için 30 dakika beklememiz gerektiği söylendi. 75 Euro aidatı ödeyerek dublex bir daireyi bize verdiler. Bir bayan bize odayı tanıttı. Dublex dairede yatak odası, tuvalet ve banyo üst katta olduğu için  bir gece kaldık ve normal daireye geçmek istedik. Biraz zor oldu ama bir oda bulundu ve taşındık. Normal daireler dublexlere göre daha iyi.
Dairelerde eksikler ve arızalı eşyalar var. Eksikler not alınıyor ama zor yerine getiriliyor. 
3 Blok (14, 15 ve 16) aktif, bir blok bitmek üzere ve bir blokta kaba inşaat halinde. Yönetim, yemekhane, market binası aktif, ortak havuzların ise Eylül 2016 da açılacağı söylendi!!!!
Yemekleri daha çok odamızdaki mutfakta yaptık. Mutfakta gerekli araç ve gereçler var ama bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve saç kurutma makinesi yok.
Yemek için tesisdeki yemekhaneye, 10 dk. yürüme mesafesindeki Gazlıgöl ilçesine ya da 20 km. olan şehir merkezine gidilebilir. Bazı günler gezi, canlı müzikli yemek gibi faaliyetler oluyor.
5 kişi 10 gün kaldık, genelde beklediğimiz gibiydi.
14. bloktaki resepsiyon
Yönetim, yemekhane ve market binası
15 ve 16. bloklar
Bitme aşamasındaki blok
Kaba inşaat halindeki blok
Açılacak olan ortak havuzlar binası 
Giriş kapısı
Heykelli havuz
Çocuk parkı
 Mutfak
 Giriş
 Lavabo
 Hamam
 Havuz
 Tuvalatler

 Salon Kanepe
 Balkon açılır kanepe
 Balkon askılık
 Salon
 Yatak odası
 Yatak odası
 Yemekhane tarifesi
 Tur ilanı
Servis